Targ de nunti IASI - Ghid Mariaj 2019, Editia a XII-a, 8-10 februarie 2019 Sala Polivalenta. Cel mai mare targ regional din Moldova
. targ 2019 . firme participante . galerie foto/video . evenimente . contact

 

Moldavos Band

 
 
Moldavos Band este o alegere isteata cand vine vorba de muzica buna si interpretare impecabila. Spectacolul dat de Moldavos Band, formatie nunta Iasi, este perfect, antrenul fiind asigurat prin insasi prezenta membrilor formatiei in fata celor care au venit la nunta. Studiile si premiile la numeroase concursuri si charisma membrilor band-ului ii recomanda pe cei sapte membrii Moldavos Band ca fiind profesionisti desavarsiti.
 
Genurile muzicale abordate la cerere includ piese din repertoriul national si international – vorbim aici de muzica populara romaneasca, melodii de la artisti renumiti, hituri care au fost si sunt la moda etc. Important de precizat ca intreaga prestatie muzicala e una live, fara playback, cu instrumentisti si voci autentice, ritmuri nebune si o atmosfera de vis.
 
In plus, in afara de nunti, Moldavos Band a participat si colaborat impreuna cu artisti renumiti din Tara si din Republica Moldova, la baluri de caritate, revelioane sau concerte organizate in pub-uri, asadar la evenimente publice, nu numai private, unde a incins atmosfera si a demonstrat cu talent si eleganta ca muzica buna se poate asculta oriunde.
 
Adresa: Judetul Iasi 
Persoana contact: Pisarenco Eugeniu 
Telefon: 0732 363 858
E-mail: moldavosband@gmail.com
 
layout & design Ghid Mariaj &
Events Management Company
Politica GDPR
Protectia consumatorului - ANPC
Telefon: 0800.080.999
web development & service Brand Web Design