Targ de nunti IASI - Ghid Mariaj 2019, Editia a XII-a, 8-10 februarie 2019 Sala Polivalenta. Cel mai mare targ regional din Moldova
. targ 2019 . firme participante . galerie foto/video . evenimente . contact

Agentii nunti

 

  Pentru ca nu vor ca ziua cea mai fericita din viata sa devina o corvoada, tot mai multe cupluri aleg sa apeleze la o firma specializata in organizarea de nunti.

  Rolul agentiei de wedding planning este de a organiza un eveniment cat mai apropiat de cerintele clientului, incadrandu-se in bugetul acestuia. Agentia va poate propune un restaurant, apoi se lucreaza la decoratiuni, invitatii, transport, se contracteaza un salon pentru coafura si machiajul miresei, o casa de moda pentru rochia acesteia. Totul in functie de preferintele clientilor. La cererea miresei, poate exista o persoana care sa o urmeze peste tot atat in ziua nuntii, cat si la alegerea rochiei, a acesoriilor, a machiajului etc.

  In cadrul Targului de nunti Ghid Mariaj 2019 veti gasi si firme specializate in decoratiuni, specialisti care va pun la dispozitie know how-ul lor. Aranjamente florale, fantani de ciocolata, fundite, toate acestea confera originalitate si vor face diferenta in cadrul nuntii dvs. Culori si forme inedite, decoruri spectaculoase, acestea sunt elementele prin care firmele specializate sau agentiile de nunti reusesc sa transforme o simpla petrecere de nunta intr-un eveniment plin de fast, ce nu va putea fi uitat prea curand.

  Sunteti la un pas de nunta de vis! La Targul de nunti Ghid Mariaj 2019, cele mai bune firme specializate in organizarea de nunti va vor prezenta ideile lor inedite. Ele pot transforma nunta ta in Nunta Anului.

  layout & design Ghid Mariaj &
  Events Management Company
  Politica GDPR
  Protectia consumatorului - ANPC
  Telefon: 0800.080.999
  web development & service Brand Web Design