Targ de nunti IASI - Ghid Mariaj 2018, Editia a XI-a, 26-28 octombrie 2018 Sala Polivalenta. Cel mai mare targ regional din Moldova
. targ 2018 . firme participante . galerie foto/video . evenimente . contact

 

Cofetaria Charlotte

 
Cofetaria Charlotte se bucura de o vechime de 6 ani pe piata produselor de cofetarie si patiserie din Iasi si detine in prezent doua puncte de lucru:
Piata Voievozilor (vis-a-vis de Cinema Dacia) detine cofetarie + terasa cu o capacitate de 120 locuri.
Piata Unirii (vis-a-vis de Hotel Unirea) detine cofetarie + terasa cu o capacitate de 140 locuri.
Secretul cofetariei Charlotte sta bine ascuns in calitatea ingredientelor si retetelor proprii de prajituri, torturi, fursecuri, produse in laboratorul propriu, deoarece respectam gustul autentic al dulciurilor pregatite cu pasiune, dedicatie si atentie pentru detalii.
Echipa noastra este formata din 43 de angajati si ne place sa credem ca suntem cu adevarat niste creatori de emotii in fascinanta lume a dulciurilor, urmarind mereu cresterea calitatii si diversitatii produselor. Scopul nostru este de a satisface gusturile tuturor clientilor si de a-i rasfata, de aceea cofetaria Charlotte vine in intampinarea lor cu o diversitate de produse, de la retete clasice de prajituri si produse de patiserie, pana la retete de torturi si prajituri  rafinate de baza de mousse-uri realizate atat din ciocolata veritabila cat si dintr-o gama diversificata de fructe exotice si fructe proaspete (mure, zmeura, afine, coacaze, capsuni etc.)
Sanatatea este cea mai importanta si trebuie sa avem grija de ea, de aceea cofetaria Charlotte a creat o gama inedita de retete proprii de torturi si prajituri raw vegan realizate din ingrediente 100% naturale neprocesate termic. Pentru persoanele cu intoleranta la gluten si zahar, cofetaria Charlotte s-a gandit ca acestia sa poata beneficia de un rasfat dulce, creand o reteta de tort speciala adaptata nevoilor lor.
In spatele fiecarui dulce se ascunde o poveste, de aceea in cazul evenimentelor speciale precum nunta, botez sau aniversare, cofetaria Charlotte asigura consultanta gratuita clientilor, ajutandu-i sa cream o poveste special gandita pentru fiecare in parte, plina de magie, inspiratie si ingrediente pe masura alese. Petrecerea devine mai frumoasa daca la mijloc este implicat si un candy bar tematic, personalizat in functie de dorintele fiecaruia. Emotia unui astfel de eveniment isi pune amprenta asupra amintirilor create din coltul dulce de poveste. 
 
Adresa: Piata Voievozilor nr. 6 (vis- a vis- de Cinema Dacia), Piata Unirii nr. 2 (vis- a vis de Hotel Unirea)
Persoane contact: Balan Gheorghita/ Flueraru Madalina
Telefon: 0770454304
Email: office@cofetariacharlotte.ro
layout & design Ghid Mariaj &
Events Management Company
Politica GDPR
Protectia consumatorului - ANPC
Telefon: 0800.080.999
web development & service Brand Web Design