Targ de nunti IASI - Ghid Mariaj 2018, Editia a XI-a, 26-28 octombrie 2018 Sala Polivalenta. Cel mai mare targ regional din Moldova
. targ 2018 . firme participante . galerie foto/video . evenimente . contact

 

Ceremony Collection Claudiu Ungureanu

 

Fiecare vis mare incepe cu un mare visator: am inceput in anul 1994 si in toti acesti ani am trecut pasiunea si traditiile, fiind printre cei mai rafinati producatori de costume barbatesti si rochii de mireasa. Experienta acestor peste 23 de ani ne situeaza acum pe un prim podium al simbolului de calitate avand un stil inconfundabil, care ne-au facut purtatori de cuvant de moda romaneasca la nivel international.

Atelierul de creatie Claudiu Ungureanu reuseste sa aduca in prim plan, an de an, acele amanunte, pe care cu totii le cautam intr-o tinuta la comanda, anume nobletea si eleganta. Motto-ul si fashion concept-ul atelierului nostru este acela ca “luxul sta ascuns in detalii”.

Ne adresam tuturor persoanelor ce apreciaza bunul gust, calitatea, rafinametul si venim in intampinarea voastra cu cei mai prestigiosi producatori de tesaturi  Holland & Sherry din Anglia, Carnet, Lanificio Cerruti, Vitale Barberies, Drapers, Loro Piana si Ermenegildo Zegna din Italia.

Costumele si rochiile marca Claudiu Ungureanu urmaresc liniile moderne si tin cont de anatomia corpului denotand o fina eleganta, maretie si o potrivire perfecta. Specialistii in design, stilistica si maestri croitori cu experienta va vor ghida si va vor oferi consultanta de specialitate, recomandari si solutii eficiente menite sa va ajute in alegerea tinutei potrivite in functie de reperele dvs. antropometrice si evenimentul la care participati.

Relaxeaza-te cu acest brand si vei fi in deplina siguranta.

 

Adresa:

Atelier de creatie / Showroom

Iasi, Sos Bucium 24,

0745.588.313, 0740.338.343

office@byclaudiungureanu.ro

 

www.byclaudiungureanu.ro

layout & design Ghid Mariaj &
Events Management Company
Politica GDPR
Protectia consumatorului - ANPC
Telefon: 0800.080.999
web development & service Brand Web Design