Targ de nunti IASI - Ghid Mariaj 2018, Editia a X-a, 9-11 februarie 2018 Sala Polivalenta. Cel mai mare targ regional din Moldova
. targ 2018 . firme participante . galerie foto/video . evenimente . contact

 

Ceremony Collection Claudiu Ungureanu

 

Atelierul Claudiu Ungureanu are o traditie de peste 20 de ani in realizarea costumelor elegante si rochiilor de mireasa pe comanda. Din anul 1994, aici in Iasi, lucram cu tesaturi de cea mai buna calitate, manual. Prezentatori de televiziune, importanti oameni de afaceri, personalitati din lumea media, poarta tinutele marca Claudiu Ungureanu.

Atelierul de creatie Claudiu Ungureanu reuseste sa aduca in prim plan, an de an, acele amanunte, pe care cu totii le cautam intr-o tinuta la comanda, anume nobletea si eleganta. Motto-ul si fashion concept-ul atelierului de nostru este acela ca “luxul sta ascuns in detalii”.

Costumele si rochiile marca Claudiu Ungureanu urmaresc liniile moderne si tin cont de anatomia corpului denotand o fina eleganta, maretie si o potrivire perfecta. Specialistii in design, stilistica si maestri croitori cu experienta va vor ghida si va vor oferi consultanta de specialitate, recomandari si solutii eficiente menite sa va ajute in alegerea tinutei potrivite in functie de reperele dvs. antropometrice si evenimentul la care participati.

Relaxeaza-te cu acest brand si vei fi in deplina siguranta.

 

Adresa:

Atelier de creatie / Showroom

Iasi, Sos Bucium 24,

 

0745.588.313, 0740.338.343 

contact@byclaudiungureanu.ro

 

http://www.byclaudiungureanu.ro/

layout & design Ghid Mariaj &
Events Management Company
Protectia consumatorului - ANPC -
Telefon: 0800.080.999
web development & service Brand Web Design