Targ de nunti IASI - Ghid Mariaj 2019, Editia a XII-a, 8-10 februarie 2019 Sala Polivalenta. Cel mai mare targ regional din Moldova
. targ 2019 . firme participante . galerie foto/video . evenimente . contact

 

CONGRESS HALL - PALAS

 

http://congresshall.ro/ 

 

Momentele unice merita un loc unic!

 

Central si totusi intim, rafinat, dar la preturi echilibrate, clasic, insa contemporan, Congress Hall iti daruieste amintiri care dureaza o viata. Gradina Ansamblului Palas si Palatul Culturii intregesc tabloul unui eveniment cu adevarat unic. Cele 5 sali - Rossini, Verdi, Chopin, Vivaldi si Mozart – sunt proiectate si amenajate pentru a fi unice si in perfecta armonie cu asteptarile celor care au ales sa organizeze un eveniment la Congress Hall.

 

Beneficiind de cele mai moderne amenajari si dotari tehnice, salile sunt usor adaptabile diferitelor evenimente. In plus, mirii care ne aleg locatia isi pot organiza cununia civila/religioasa pe terasa Salilor de evenimente. Gradina Ansamblului Palas si Palatul Culturii vor completa tabloul unui moment magic. Cu o experienta vasta in organizarea receptiei de nunta, Congress Hall va pune la dispozitie o echipa de specialisti care nu va lasa niciun aspect al nuntii dumneavoastra la intamplare. Nunta perfecta pe care o visati este usor de organizat cu ajutorul nostru. Tot ce va ramane de facut este sa exersati primul vostru dans. 

 

Adresa

Str. Palas, Nr. 7A, Etaj 2, 700028 Iasi, Romania

 

 

Persoana Contact 

Alina Buzdug – Asistent Relatii cu clientii - Congress Hall

0742298101

 

Telefon 

0232 209 879

 

Adresa e-mail

evenimente@palasiasi.ro

layout & design Ghid Mariaj &
Events Management Company
Politica GDPR
Protectia consumatorului - ANPC
Telefon: 0800.080.999
web development & service Brand Web Design