Targ de nunti IASI - Ghid Mariaj 2018, Editia a X-a, 9-11 februarie 2018 Sala Polivalenta. Cel mai mare targ regional din Moldova
. targ 2018 . firme participante . galerie foto/video . evenimente . contact

 

Wedding Show Room Doua Inimi

 
Salonul de mariaj – care din anul 2007 si pina acum si-a conturat un nume respectat , conturat in rindurile clientilor sai. Este locul unde poti alege dintr-o mare varietate a stilurilor rochiilor de mireasa si de seara.
Clientele Wedding Show-Room “DOUA INIMI” dispun de un beneficiu foarte important si putin intilnit, este vorba despre atelierul afiliat salonului, care intervine cu solutii rapide fara a fi nevoite sa cheltuiti bani si timp in plus.
Rochiile de mireasa 2017 din ultima colectie – pe care le gasiti in WSR “DOUA INIMI” sunt unice si sublime, fiind concepute si executate pentru a fi usor ajustate pe marimile exacte ale mireselor, in atelierul nostru. Astfel, orice modificare de materiale si design este posibila pentru fiecare persoana in functie de preferintele individuale.
WSR “DOUA INIMI” isi propune sa creeze, in continuare rochii de mireasa moderne din materiale fine, precum: matasea, atlasul sau tafta de matase, voaluri, tulle, dantele cu fir “lane” sau dantela pe suport de matase “duchesse”, corseturi cu floare din voal s.a. Astfel se va imbina perfect calitatea cu frumusetea, eleganta cu modernul, facind din mirese adevarate regine. Cosilierii de stil cit si designerii nostri formeaza o echipa de creatie cu viziuni noi, iar prega tirea acestora corespunde standardelor occidentale. Un atu puternic il constituie si implicarea noastra directa in crearea rochiilor ca designeri, imbinind pasiunea pentru arta cu pregatirea profesionala si dorinta de a fi de un real folos mireselor. Asadar, fie ca veti alege o rochie din colectia gata creata, fie ca o vom confectiona la cererea dumneavoastra, va fi oricum o rochie de mireasa – de vis.
Noi va vom sta la dispozitie pentru orice detaliu si optiune de realizare a: Modificarii rochiei; Micsorarea rochiei sau Marirea rochiei; Adaugarea accesoriilor (vual,manusi) s.a.
Va veti bucura sa vedeti ca rochiile de mireasa create la WSR “DOUA INIMI”, imbina in cel mai surpinzator mod fantezia si finetea design-ului italian cu atentia la detaliu ce caracterizeaza lucrarile noastre, ca fiind perfecte pentru orice sezon.
 
www.douainimi.md
 
Adresa: Republica Moldova,  Or. Chisinau; str. M.Eminescu, 42/2, of.9
Administrator: Lisii Victor, Manager-Consultant: Lisii Olesea
Telefon (telefoane) : +373 693 54 430 ;  +373 693 14 563 , office: +373 22 212 460
Adresa e-mail: info@douainimi.md sau douainimi2014@gmail.com
layout & design Ghid Mariaj &
Events Management Company
Protectia consumatorului - ANPC -
Telefon: 0800.080.999
web development & service Brand Web Design