Targ de nunti IASI - Ghid Mariaj 2018, Editia a XI-a, 26-28 octombrie 2018 Sala Polivalenta. Cel mai mare targ regional din Moldova
. targ 2018 . firme participante . galerie foto/video . evenimente . contact

 

La Rosa

 
 LA ROSA crede ca bijuteriile sunt mai mult decat simple accesorii. Bijuteriile sunt piese ce captureaza in ele cele mai frumoase momente din viata noastra.
 
De aceea, aici veti gasi bijuterii lucrate manual in materiale de calitate, putand alege dintr-o paleta larga de modele de bijuterii de lux existente in magazinul LA ROSA.
 
Creat din dragoste pentru bijuterii, atelierul LA ROSA este specializat in productia verighetelor si a inelelor de logodna, toate unicat sau in serie mica, din materiale pretioase de cea mai buna calitate.
 
Avand o experienta de peste 40 de ani, echipa din atelierul LA ROSA confectioneaza verighetele din aur de 24 karate, fin-pur, la care adauga aliage pentru a-l aduce la 14 karate sau 18 karate, pentru diferite culori, in functie de preferintele clientului.
 
Bijuteriile LA ROSA sunt dedicate celor educati si rafinati, celor ce stiu sa aprecieze o bijuterie de calitate, la preturi accesibile.
 
 
Adresa:Calea Dorobanti Nr. 152 (vizavi de Colegiul National Ion Luca Caragiale)
Persoana de contact: Andreea Paunescu -Office Manager
Telefon:0756 013 140
Adresa Email: office@bijuteriilarosa.ro
 
www.bijiteriilarosa.ro
layout & design Ghid Mariaj &
Events Management Company
Politica GDPR
Protectia consumatorului - ANPC
Telefon: 0800.080.999
web development & service Brand Web Design