Targ de nunti IASI - Ghid Mariaj 2019, Editia a XII-a, 8-10 februarie 2019 Sala Polivalenta. Cel mai mare targ regional din Moldova
. targ 2019 . firme participante . galerie foto/video . evenimente . contact

 

Pleiada Boutique Hotel & Spa

 
 
Pleiada Boutique Hotel & Spa va invita sa descoperiti in Iasi rafinamentul, ospitalitatea si confortul unui hotel de 5 stele, un concept unic pentru capitala Moldovei. Facilitatile multiple si ospitalitatea personalului nostru vor face ca evenimentele dumneavoastra sa fie cat mai reusite. O petrecere reusita ramane o amintire de neuitat, motiv pentru care ne-am propus sa transformam fiecare eveniment intr-un moment memorabil. Echipa Pleiada Boutique Hotel & Spa este pregatita sa preia sarcinile si grijile specifice organizarii evenimentului pe care doriti sa-l sarbatoriti cu rafinament intr-o nota distincta. Anul acesta, am pregatit pentru dumneavoastra MENIURI la preturi PROMOTIONALE, precum si patru sali pentru evenimente, amenajate intr-o nota clasica si eleganta.
Salile pentru evenimente impresioneaza prin lux si rafinament si propun mai multe variante de pozitionare a mobilierului, in functie de tipul de eveniment, oferind capacitati intre 60 si 260 de locuri. Ofertele personalizate sunt cu seriozitate si profesionalism gandite pentru a da viata ideilor dumneavoastra. Atmosfera relaxanta si exclusivista, atentia la detalii, precum si rafinamentul preparatelor culinare vor fi ingredientele unui eveniment reusit.
 
Adresa
Iasi, Sos. Bucium nr. 18B
 
Persoana Contact
Simona Boghian - +40 748 016 126
 
Telefon (telefoane)
+40 748 016 126
 
Adresa e-mail
events@hotelpleiada.ro
layout & design Ghid Mariaj &
Events Management Company
Politica GDPR
Protectia consumatorului - ANPC
Telefon: 0800.080.999
web development & service Brand Web Design