Targ de nunti IASI - Ghid Mariaj 2019, Editia a XII-a, 8-10 februarie 2019 Sala Polivalenta. Cel mai mare targ regional din Moldova
. targ 2019 . firme participante . galerie foto/video . evenimente . contact

Restaurante

 

  Data fiind multitudinea de oferte, alegerea restaurantului pentru petrecerea de nunta se dovedeste adesea a fi cea mai dificila din organizarea unei nunti.

  Partenerii Ghid Mariaj va pot consilia privind cele mai importante criterii de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti restaurantul de nunta. Vizitand Targul de nunti Ghid Mariaj 2019 veti putea avea o privire de ansamblu asupra ofertelor variate ale restaurantelor.

  De asemenea, pentru a obtine un raport calitate/pret cat mai bun va propunem sa intocmiti o lista bine organizata pentru fiecare restaurant care v-ar interesa, astfel veti putea face comparatiile foarte clar. Specialistii pe care ii veti intalni aici va vor consilia in functie de stilul nuntii la care visati, astfel locatia va fi asortata dorintelor dumneavoastra.

  Pentru ca nunta sa fie exact asa cum v-ati propus, reprezentantii restaurantelor prezente la targ sunt deschisi sa discute orice detaliu care este important pentru dvs. De la numarul maxim de locuri si pretul aproximativ al meniului, pana la alte detalii de finete cum ar fi decorul, luminozitatea, peretii, culoarea acestora, draperiile, ringul de dans, pozitionarea meselor etc.

  Imaginea localului trebuie sa-i impresioneze pe invitatii vostri. Stim ca toate aceste detalii sunt importante pentru voi, de aceea ele sunt si prioritatea partenerilor nostri.

  layout & design Ghid Mariaj &
  Events Management Company
  Politica GDPR
  Protectia consumatorului - ANPC
  Telefon: 0800.080.999
  web development & service Brand Web Design