Targ de nunti IASI - Ghid Mariaj 2019, Editia a XII-a, 8-10 februarie 2019 Sala Polivalenta. Cel mai mare targ regional din Moldova
. targ 2019 . firme participante . galerie foto/video . evenimente . contact

 

Ristretto Ristorante

 
 
Salonul Fererro te intampina elegant, sobru si cordial, in nuante de ciocolata amaruie, in tonuri ce trimit catre Mediterana, catre terra rossa, cu linii de o eleganta clasica si cu o atmosfera distinsa, destinata rendez-vous-urilor joviale cu prietenii sau meselor in familie, un loc in care timpul dumneavoastra este pretuit, unde orice intalnire capata ceva magic, ca un inceput de poveste.
Ziua luminat cald de o terasa generoasa cu vedere la Parcul Copou, imprumutand ceva din prospetimea si vivacitatea acestuia, seara luminat de candelabrele ce adauga un strop de somptuozitate si rigorism, asa cum ii sta bine unui restaurant cu eticheta, Ferrero devine locul ideal pentru a gazdui evenimente dintre cele mai diverse, sub auspiciul elegantei si al bunului gust.
Salonul Raffaello este o surpriza dulce.
 
O mica bijuterie pastelata, in culorile deschise si calde ale unei dimineti de pe tarmurile mediteraneene.
Catifeaua creme fraiche si mobilierul in culori deschise ii da aparenta unui bistro intim si aristocrat, fara sa-i lipseasca un aer elegant, fara ostentatie, insa cu acel “je ne sai quoi” cu un parfum de distinctie rafinata. Salonul beneficiaza de o superba panorama a parcului Copou, zona special conturata pentru fumatori.
 
Adresa : BLVD. CAROL I NR. 48, IASI
Persoana Contact MIHAI CHIPERI – WEDDING PLANNER
Telefon (telefoane) 0755112019
Adresa e-mail mihai.ristretto@gmail.com
layout & design Ghid Mariaj &
Events Management Company
Politica GDPR
Protectia consumatorului - ANPC
Telefon: 0800.080.999
web development & service Brand Web Design