Targ de nunti IASI - Ghid Mariaj 2019, Editia a XII-a, 8-10 februarie 2019 Sala Polivalenta. Cel mai mare targ regional din Moldova
. targ 2019 . firme participante . galerie foto/video . evenimente . contact

Saloane infrumusetare

 

  Inainte sa te copleseasca emotiile momentului in care vei rosti rosti cuvantul (DA) care iti va schimba viata pentru totdeauna, programeaza-te la terapii si ri­tualuri de relaxare si infrumusetare, special create pentru viitoarele mirese.

  In ziua nuntii tale, tu esti personajul principal, si ca orice mireasa, trebuie sa stralucesti. Daca vrei sa abordezi un look de exceptie, atunci fa-ti curaj si sparge tiparele.

  In cadrul Targului de nunti Ghid Mariaj 2019 vor fi prezente cele mai importante saloane de infrumusetare din Iasi. Astfel, specialistii iti vor spune cum te pot ajuta pentru ca tu sa fii in centrul atentiei intr-una din cele mai importante zile din viata unei femei.

  Make-up artists, hairstylists si nail stylists, acestia sunt aliatii tai de baza pentru ca in ziua si in noaptea nuntii sa fii cea mai frumoasa femeie.

  Aici vei gasi informatii despre servicii complete de infrumusetare. La Targul de nunti Ghid Mariaj 2019 specialistii in imagine vor aduce la lumina frumusetea unica a fiecarei femei prin coafuri deosebite si machiaj profesional, cosmetica, manichiura si pedichiura realizate numai cu produse de inalta calitate.

  layout & design Ghid Mariaj &
  Events Management Company
  Politica GDPR
  Protectia consumatorului - ANPC
  Telefon: 0800.080.999
  web development & service Brand Web Design