Targ de nunti IASI - Ghid Mariaj 2018, Editia a XI-a, 26-28 octombrie 2018 Sala Polivalenta. Cel mai mare targ regional din Moldova
. targ 2018 . firme participante . galerie foto/video . evenimente . contact

 

Seroussi

 
SEROUSSI – More Space For Elegance !
 
  Seroussi este un brand care consolideaza continuu parteneriatul in solutionarea dorintelor si cerintelor barbatului tanar modern, dar si ale celui cu gusturi clasice. De la un sezon la altul, de la iarna la vara, de la outfit sport pana la cea mai eleganta imbracaminte de gala, oferim clientilor nostri o varietate mare de produse de imbracaminte pentru fiecare ocazie.
 
  Marca “SEROUSSI” a optat mereu pentru calitate si creativitate, imbinand conceptele clasice cu cele moderne, a confortului si rafinamentului intr-o subtila combinatie. Stofele utilizate sunt 100% din lana de cea mai buna calitate, precum si in diferite combinatii cu matase sau mohair, rezultand un costum confortabil si accesibil, in care puteti calatori pana la destinatii diferite unde sa participati direct la sedinte, aratand ca si cand atunci ati fi pasit afara din casa. Costume clasice dar moderne, combinatii de smart casual, si / sau costume de ceremonie – toate fac parte din colectia marcii “SEROUSSI”.
 
  Produsele Seroussi sunt confectionate in trei grupe de marimi: Lung, Regular si Scurt, astfel venind in intampinarea greutatii clientilor de a cumpara un costum care sa le vina perfect si in care sa se simta mai mult decat bine.
 
  “Cel mai important pentru orice barbat este sa se simta bine in ceea ce poarta: fie ca se imbraca pentru o sedinta importanta de afaceri, fie ca trebuie sa calatoreasca, fie ca este un invitat, sau personajul principal la nunta. in functie de eveniment, marca Seroussi vine cu o oferta bogata in ajutorul celor care au nevoie de un obiect de imbracaminte. Un costum bun scoate intotdeuna in evidenta personalitatea celui care il poarta. “ J.A. Seroussi
 
  More Space for Elegance – sloganul nostru – exprima totul despre noi, si anume: Brandul Seroussi isi serveste clientii prin indemnul la eleganta, catre bine si frumos.
 
 
 
Adresa – Iasi , Palas Mall – Atrium et. 1 – magazin SEROUSSI
Persoana Contact – Stavarachi Robert
Telefon - 0731212689
Adresa e-mail  - seroussi@terramold.ro
 
www.seroussi.ro
layout & design Ghid Mariaj &
Events Management Company
Politica GDPR
Protectia consumatorului - ANPC
Telefon: 0800.080.999
web development & service Brand Web Design