Targ de nunti IASI - Ghid Mariaj 2019, Editia a XII-a, 8-10 februarie 2019 Sala Polivalenta. Cel mai mare targ regional din Moldova
. targ 2019 . firme participante . galerie foto/video . evenimente . contact

Servicii foto/video

 

  "Diferenta dintre un fotograf profesionist si un amator e ca cea dintre un om obisnuit care face o omleta si un bucatar. Amandoi sparg patru oua, dar iese altceva".

  (Fotojurnalistul Vadim Ghirda)

  Cartea de vizita a specialistilor in imagine, experti in fotografie si filmare profesionala de eveniment, o reprezinta zecile de mii de fotografii realizate cu mult simt artistic.

  Diferenta dintre un amator si un profesionist este ca acesta din urma are un spirit de observatie mai evoluat, un simt estetic mai fin, are niste notiuni de compozitie. Pur si simplu “vede”. Amandoi au acelasi aparat, dar sensibilitatea e cuvantul cheie. Recunoastem un astfel de specialist dupa calitatea produsului sau. Detaliile conteaza foarte mult.

  Caracterul nerepetabil al nuntii nu face decat ca pretentiile sa fie mai mari, iar erorile de orice fel de netolerat. Acesta este motivul pentru care alegerea serviciilor foto/video profesioniste este o polita de asigurare impotriva neprevazutului.

  Fotografia si filmarea de nunta sunt discipline dificile deoarece atat fotograful cat si cameramanul se confrunta intr-un timp scurt cu o seama de situatii diferite, de la realizarea de fotografii si filmari in plin soare sau in lumina difuza, pana la fotografierea ceremoniei intr-o biserica destul de slab luminata.

  Si pentru ca cele mai importante lucruri, care te fac sa iti aduci aminte peste ani si ani de nunta ta, sunt filmarile digitale si fotografiile, lasa-ti amintirile in mainile unor profesionisti!

  La Targul de nunti Ghid Mariaj 2019 vor fi prezenti experti in productia foto/video, de la concept si scripting pana la fotografiere/filmare, editare si multiplicare.

  layout & design Ghid Mariaj &
  Events Management Company
  Politica GDPR
  Protectia consumatorului - ANPC
  Telefon: 0800.080.999
  web development & service Brand Web Design