Targ de nunti IASI - Ghid Mariaj 2018, Editia a XI-a, 26-28 octombrie 2018 Sala Polivalenta. Cel mai mare targ regional din Moldova
. targ 2018 . firme participante . galerie foto/video . evenimente . contact

 

Teilor

 
Brandul de bijuterii Teilor s-a lansat in 1998, dorind sa ofere pasiune, inovatie si eleganta - exceptional reprezentate  in aur si pietre pretioase.  
 
Spectaculos ori discret, elementul definitoriu al brandului nostru se contureaza in jurul conceptului de inovatie – colectiile de bijuterii purtand amprenta Teilor – intr-o continua evolutie, nou si imprevizibil, elegant, dar nu intotdeauna clasic.
 
Punem accent pe exclusivismul si calitatea produselor noastre, fiecare bijuterie Teilor fiind creata pentru a corespunde in detalii minutiose preferintelor si personalitatii clientilor nostri.
 
De peste 10 ani incercam sa satisfacem dorintele unei clientele exigente prin colectii speciale de bijuterii aur, inele de logodna si verighete cu design autentic cat si servicii la cele mai inalte standarde.
 
Pentru o experienta unica de achizitie va asteptam atat in plan fizic, in oricare dintre punctele comerciale Teilor din tara, cat si in magazinul nostru virtual. Va oferim atat bijuterii aur online, cat si in magazinele noastre din tara, unde puteti incerca toate modelele disponibile pe site si alte modele de bijuterii.
 
Descopera o noua viziune in aur si pietre pretioase!
 
www.teilor.ro
 
Persoana Contact - Andreea Preda
 
0724418789
andreea.preda@teilor.ro
 
layout & design Ghid Mariaj &
Events Management Company
Politica GDPR
Protectia consumatorului - ANPC
Telefon: 0800.080.999
web development & service Brand Web Design