Targ de nunti IASI - Ghid Mariaj 2019, Editia a XII-a, 8-10 februarie 2019 Sala Polivalenta. Cel mai mare targ regional din Moldova
. targ 2019 . firme participante . galerie foto/video . evenimente . contact

 

VIGGO by Catalin Botezatu

 
 
Viggo by Catalin Botezatu este sinonim cu semnatura succesului. Fie ca vorbim de linia Ready to Wear sau de personalizarea la comanda, calitatea este una dintre constantele produselor si serviciilor oferite in magazinele Viggo by Catalin Botezatu. Colectiile Business, Contemporary si Ceremony sunt rezultatul pasiunii desavarsite pentru clasicul stil masculin adaptat cerintelor barbatului modern.
 
Datorita pieselor vestimentare lucrate cu maxima atentie si pasiune, anual peste 5000 de miri beneficiaza de o imagine impecabila in stilul Viggo by Catalin Botezatu. Experienta de peste 12 ani in moda masculina, reteaua extinsa de 8 magazine precum si relatiile stabile cu cei mai apreciati producatori de tesaturi din Italia si Anglia. Iata factorii ce ne diferentiaza prin atingerea celui mai bun raport intre maximul de calitate si preturile competitive ale produselor Viggo by Catalin Botezatu.
 
Adresa: Viggo Fashion International SRL Bd Lascar Catargiu, nr 2, Bucuresti
 
Persoana Contact: Corina Radu
Telefon (telefoane) 0736357370
Adresa e-mail: corina.radu@viggo-tailoring.com
layout & design Ghid Mariaj &
Events Management Company
Politica GDPR
Protectia consumatorului - ANPC
Telefon: 0800.080.999
web development & service Brand Web Design