Targ de nunti IASI - Ghid Mariaj 2018, Editia a XI-a, 26-28 octombrie 2018 Sala Polivalenta. Cel mai mare targ regional din Moldova
. targ 2018 . firme participante . galerie foto/video . evenimente . contact

 

Clubul Yves Rocher

 
Clubul Yves Rocher
 
Clubul Yves Rocher este al patrulea canal de vanzare al brandului Yves Rocher in Romania.
Brandul Yves Rocher a fost infiintata in anul 1959 de omul de afaceri Yves Rocher si este o companie producatoare de cosmetice din Franta.
Yves Rocher a inceput afacerea lui de cosmetice in propria mansarda cu o simpla crema ce avea la baza o planta, piciorul cocosului. Acesta a cercetat beneficiile pe care planta le are asupra pielii omului si din dorinta sa de a crea niste produse priectenoase ce au la baza cosmetica vegetala, a inceput aceasta afacere. Imediat ce a testat-o pe rude si prieteni a redactat scrisori pe care le-a trimis catre toate farmaciile din orasul sau natal din Franta, la Gacilly. Astazi brandul se regaseste in peste 88 de tari de pe patru continente si este condus de nepotul sau Bris Rocher.
Clubul Yves Rocher este un canal de vanzare al brandului Yves Rocher infiintat in octombrie, 2016, ce are ca obiect de activitate vanzarea directa a produselor cosmetice - prezenta astazi in toate orasele din Romania. Gama de produse face parte din categoria cosmetice si ingrijire corporala – firma produce si comercializeaza produse de ingrijire a tenului, a parului, parfumuri, produse de machiaj sau pentru baie si dus.
Clubul Yves Rocher atrage tot mai multi membri, incantati sa promoveze respectul fata de femei, de natura si sa beneficieze de oferte si conditii foarte avantajoase.
Folosesti produse cosmetice pe baza de plante care iti pun in valoare frumusetea. Asa cum viata recunoaste viata, pielea ta recunoaste plantele si asimileaza usor si eficient extractele vegetale.
Te rasfeti cu produse senzoriale care iti evidentiaza feminitatea si iti ofera o stare de bine.
Te bucuri de oferte exclusive, surprize si reduceri atractive de pana la 30% pentru comenzile tale.
Traiesti mai aproape de natura, afland mai multe despre geniul plantelor.
Esti premiata si apreciata, iar meritele iti sunt recunoscute pentru fiecare realizare din cadrul Clubului.
 
https://www.yves-rocher.ro/
layout & design Ghid Mariaj &
Events Management Company
Politica GDPR
Protectia consumatorului - ANPC
Telefon: 0800.080.999
web development & service Brand Web Design